Bobbi Brown intense serum corrector og Bobbi Brown corrector- for deg med mørke ringer under øynene

Dette er er oppfølgings innlegg angående produkter for å skjule mørke ringer under øynene. Først vil jeg begynne med å si at hvis du er veldig blå under øynene trenger du en concealer som er lakserosa, eller ferskenfarget. Røde/rosa/oransje toner dekker over blått. 

Bobbi Brown har to produkter som kan hjelpe deg. 

Bobbi Brown corrector:

Du får denne i 10 ulike nyanser hos kicks. Pris: 245 kr. 

Bobbi Brown lover en corrector som skal dekke over mørke partier under øynene og lysne området. I tillegg skal den tåle vann, svette og luft fuktighet. Den kommer i en liten praktisk rund krukke. Formuleringen er kremet og lett og påføre. Den inneholder gode ingredienser som pleier huden under øynene. 

Min erfaring er at denne dekker godt. Den sitter hele dagen. Jeg anbefaler å ha på en øyekrem under denne, hvis ikke kan det være litt vanskeligere å påføre. Har du på for mye kan den crease. Jeg liker best å blende den ut med fingrene for varmen fra fingrene gjør teksturen lettere. Jeg setter produktet med pudder.

Et bra produkt! Trenger du mer dekkevne kan du ha en hudfarget concealer over. 

 

Bobbi Brown intense serum corrector:

Du får den i 16 farger hos kicks. Pris 410 kr.

Bobbi Brown lover et produkt som skal dekke over mørke ringer, prime huden under øynene for annen concealer. Produktet skal lysne huden under øynene og skal gi liv til huden. Den inneholder gode ingredienser. Den kommer i en praktisk tube med applikator. Formuleringen er tynnere og det gjør den lettere å påføre. 

Min erfaring er at den er pigmentert og sitter hele dagen. Siden denne har en lettere konsistens er den lettere å påføre enn den orginale corrector. Jeg liker likevell å påføre en øye krem under. Jeg setter den med pudder. 

Dette er også et veldig bra produkt. Du kan ha en hudfarget concealer over. Eneste minuset med denne er prisen!Har du prøvd disse?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

stans

stans

28, Harstad

En sminke blogg som er en stans fra hverdagen

Kategorier

Arkiv

hits