Hourglass ambient lightning edit palette for Julen 2015

Jeg har hørt mye positivt om hourglass sine puddere, blusher og det siste produktet: Bronzer. Da jeg oppdaget at hourglass kom med et palette som inneholdt mini versjoner av alle de nevnte tingene måtte jeg prøve! Jeg har nemlig lurt på om disse produktene kan være like bra som alle sier. Palettet inneholder: 3 ambient lightning puddere i Dim light, iridescent light og diffused light. Jeg vil beskrive disse tre nærmer først:

Dim light er et fersken-beige pudder som i følge Hourglass skal minske synligheten av ulike hudproblemer og skal gi glødende hud. Jeg er ganske lys i huden så dette puddret varmer opp hudtonen min og den gir meg glød jeg syns også at det blurrer ut porer osv. 

Iridescent light er en lett highlighter med mye shimmer med lys fersken/rosa farge. Den gir en lett highlighter effekt. Liker du ikke highligheter som er veldig intense vil du like denne. Du kan også ha den over en matt blush for å gjøre den mer glødende. 

Mitt favoritt pudder i dette palettet er diffused light. Puddret har en lett gultone som skal nøytralisere rødhet og gi klarer hudtone. Det innfrir dette puddret. Jeg blir definitivt til å kjøpe den store versjonen når dette er tomt. 

Palette inneholder 2 blusher. Begge 2 er glødende men det er en naturlig glød. De er lette å blende og ser naturlige ut:

Mood exposure som er en lett plummefarget blush. Den har varme undertoner og satin-glød. Den sitter hele dagen og er perfekt for vinteren.

Luminose flush er en koral- rosa blush. Den er lett glødende med varme undertoner og den sitter hele dagen. 

Som Bronzer inneholder palettet luminose bronze light som er en lett medium bronze. Den er en varm bronser med glød. Jeg er ganske lys i huden men har gule undertoner noe som gjør at jeg liker denne bronzeren på meg. Jeg har heller ikke noe i mot gløden. 

Alt i alt et bra palette der du får alt du kan trenge til huden. Kjekt å ha på reise. I tillegg har palettet et stort speil. En favoritt av julesettene som er ute. Du får tak i dette på sephora.com eller nordstrom.com som begge shipper til norge.

Har du prøvd noen produkter fra hourglass?

 

 

 

Én kommentar

Lisa Rørvik

22.11.2015 kl.15:15

Kjempe fine farger :) (Konkurranse ukens blogg, på min blogg bli gjerne med)

Skriv en ny kommentar

stans

stans

28, Harstad

En sminke blogg som er en stans fra hverdagen

Kategorier

Arkiv

hits