Urban decays 2 fantastiske skatter?

Dette innlegget handler om urban decay naked basics palette 1 og 2. Jeg ventet leeenge med å skaffe disse. De ser ikke særlig imponerende ut og inneholder stort sett matte skygger. De er høyt pigmenterte og lette å blende. De sitter lenge på uten og stripe seg.  Jeg ønsker å skrive litt om alle bruksområdene disse 2 palettene kan ha. 

1. Øyenskygge paletter- Jeg har brukt disse som eneste øyenskygge paletter i ukes vis. De inneholder lyse skygger som man kan leggepå hele øyenlokket. I tillegg til medium farger som legges i globalfarger for å gjøre øynene dypere og mer definerte. I tillegg kan de brukes for mørke opp globalen eller den yttre v. Disse er perfekte til å bruke sammen med ulike skimmerskygger for å få matte farger til globalen. I tillegg kan man lage smokey eyes med disse. De naturlige matte fargene ser fantastisk ut med en knæsj rød leppestift eller andre farger som knæsj rosa. 

2. Countour- Avhengig av om du har kalde eller varme undertoner i huden din kan du velge enten basic 1- for varme toner eller 2- for kalde toner. Du kan bruke de mediume skyggen  til countour pudder for å fremheve kinnbeine, gjøre nesen din smalere. I tillegg vil du få highlighter farger her. Dermed spare du penger på å kjøpe et eget countour palette.

3. Øyenbryns pudder- Disse kan brukes på øyenbrynene som øyenbrynspudder noe de gjør en god jobb som. Igjen mix farger hvis du ikke finner din perfekte farge. 

4. De mørke fargene kan brukes som liner. Ekstra fint er det om du sprayer en eyeliner kost med fix+. Da blir fargen ekstra intens. 

Snakker vi de perfekte all-in-one paletter? =) Pris: 220 kr på kicks.

(Basic 2:)(Basic 1:)Har du brukt disse på noen av måtene jeg foreslår?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

stans

stans

28, Harstad

En sminke blogg som er en stans fra hverdagen

Kategorier

Arkiv

hits