Julegave tips fra boots apotek: Soap and glory og No7

Jeg var innom boots apotek i Harstad og jeg har også sett på nettsiden boots.no. De har mange fine jule sett der som er pefekte og gi i julegave, dele opp til julestrømper osv. Eller kjøpe til deg selv. 

Soap and glory har flere sett med toalettmapper fylt med deres mest kjente produkter. Det største av den er nå på tilbud til 399 på nettsiden og heter it`s the whole she-bang som inneholder både dusjgele, skrubb, bodybutter, håndkrem, fokrem, Krem med selvbruning, ansikts rens, mascara og lipgloss. toalettmappen den kommer i er svær og super søt! Jeg har prøvd skrubber, og diverse kremer fra merket før og de lukter fantastisk. De har en mindre variant av dette sette også. 

Det andre jeg vil anbefale er Soap and glory eye box: der du får mascaraen  thick and fast hd mascara, 2 eyelinere (Smolder kohl og supercat) og en øyebrynspennen archery. Jeg ser disse produktene har fått gode reviews og jeg har kjøpt de til meg selv for å prøve. Det kommer en review av produktene så snart jeg har testet dem ut. Pris for dette setter er 279 kr. 

De har også et øyenskygge palette som jeg swatcha i butikken og skyggene virket godt pigmenterte. Palettet heter perfect 10 fra soap and glory og du vil få skygger i brunt, gull, kobber og rosa-lilla toner. Det koster 199 kr. Det ser ut som det kan være en god blanding av de to øyeskygge palettene til loreal- le nude. 

Du finner alle settene til soap and glory her: https://www.boots.no/butikk/s/products/category.html?categoryId=13110817&action=O 

I tillegg vil jeg anbefale deg og sjekke ut No7- de har mange ulike sett med både hudpleie og sminke. Jeg vil særlig anbefale et lite sett som heter : mini lip treats til 129 kr som kan henges på juletreet som da er to leppe produkter med mye glans og naturlige farger. Jeg har prøv noen av ansiktsproduktene fra merket og har likt dem så sjekk gjerne ut noen av hudpleie settene de har. Du finner de her: https://www.boots.no/butikk/s/products/category.html?categoryId=13110809&action=C Har du kjøpt alle julegavene? 

5 kommentarer

Therese

12.12.2015 kl.16:57

Bra gave tips! :) Fin blogg du har :)

Bergensergenser

12.12.2015 kl.18:28

De har så mye fint på apotekene! liker godt soap and glory serien. De har en sinnsykt god håndkrem :-D

og ja, det er jeg. Ferdig med alle jeg, hihi. Og godt er det ^^

stans

15.12.2015 kl.21:45

Bergensergenser: Ja de har mye fint der. Så å si ferdig nå selv :) Hurra!

stans

15.12.2015 kl.21:45

Therese: tusen takk :)

Bergensergenser

16.12.2015 kl.00:58

SV: Så gøy da :-D

Skriv en ny kommentar

stans

stans

28, Harstad

En sminke blogg som er en stans fra hverdagen

Kategorier

Arkiv

hits