Siste liten julegave tips!

Nå er det bare seks dager igjen til julaften og er du en av dem som er ute i siste liten med julegave til mor, venninne, tante eller søster? Da har jeg et siste liten tips til deg, noe som er lett å pakke inn og som garantert blir brukt! Her er stans.blogg sin anbefaler av kosmetisk gavesett til kvinner! Anbefalinger, pris og hvor du finner dem! Holiday gavesett som er så bra at du kanskje ønsker å holde dem for deg selv?

Sebamed gavesett dusjgel 3 dufter. 99,- på Apotek 1.Tre forfriskende dusjgeler med duft av lime, granateple og grapefrukt. Disse lukter intens godt! Anbefales på det sterkeste!


Gift cube. 129,- på The body shop. Finnes i mange ulike dufter! Inneholder bodylotion, srub og showergel. Duftene fra The body shop er alltid fantastiske!
Burt`s Bees Naturally Lovely Sett. 167,- på Vita. Inneholder en lip balm, lip shimmer og hand repair cream. Et naturlig produkt!

Vichy Ideal Body gavesett ansikt og kropp. 219,- på Apotek 1. Gavesettet består av Vichy Ideal Body bodylotion til normal/tørr hud på kroppen og Vichy Idéalia dagkrem til normal/blandet hud i ansiktet.


Lancôme Défincils Gavesett. 290,- på Vita. Inneholder Défincils Mascara, Le Crayon Khôhl Mini 01 Noir og Bi-Facil Makeup Remover. Alt man trenger til romjulsfest eller nyttårsfest.


IsaDora Wonder Nail Holographic Nail Gaveeske. 119,- på Sparkjøp. Inneholder neglelakk i ulike farger, finnes flere ulike gaveesker.


No7 The Footcare Gavepakke. 179,- på Boots. Få silkemyke føtter og lekre negler med pimpestein, fotskrubb, fotkrem og neglelakk. Denne syns jeg virkelig er et røverkjøp. Her får man alt man trenger for å myke lekre ben og tær.


No7 Mini Lip Treats 79,- på Boots. Inneholder av to No7 High Street Lip Crayon i fargene Day Dreamer og Delicate Pink. Vakre høyglans lip crayons. Lekkert pakken inn er den også! Lett å ta med seg i lomma eller en liten veske.


Cosmica gavesett wild honey dusjkrem og bodylotion. 149,- på Apotek 1. Duft av honning og vanilje! Denne lukter himmelsk godt!


Hvilken av disse kunne du ha tenkt å bi bort eller beholde selv?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

stans

stans

28, Harstad

En sminke blogg som er en stans fra hverdagen

Kategorier

Arkiv

hits