Nars sheer glow foundation- verdt det?

Nars lover en foundation som gir glød, skal inneholde hudpleie ingredienser som skal gjøre huden mykere. Den passer best for normal- tørr hud. Den er uten parfyme og kan lett bygges opp til medium dekkevne. En haug av bloggere og youtube beauty guruer elsker denne foundation. Defår det til å se så lett ut! 

Jeg har testet denne foundationen noen uker nå for å kunne gi min oppriktige mening om produktet. Her er det som skjedde:Første gangen jeg prøvde sheer glow likte jeg at den så naturlig ut, gav litt glød og satt på hele dagen. Etter det strevde jeg flere runder med denne. Jeg prøvde forskjellige primere, ulike måter å påføre den, med pudder, uten pudder osv. Den så ikke bra ut i løpet av dagen og den så ikke naturlig ut. Etter mye prøving og feiling fant jeg tilbake til vinner oppskriften fra den første gangen jeg påførte den: Du må varme foundation mellom fingrene og påføre den med varme fingre! Da ser den naturlig ut og holder seg fin hele dagen. Jeg får ikke kviser eller blir tørr av å bruke denne. Jeg går også over med en fuktig beautyblender hvis det trengs. Så til min andre erfaring: Jeg har oppdaget 2 primere som jeg syns fungere best med denne. Den første er Nars light optimizing primer og den andre er too faced Hangoverx primer. Nars har veldig bra fargeutvalg så du vil sikkert finne en farge som matcher deg. Jeg bruker fargen gobi og bruker NC15 hos Mac. Nars anbefaler forresten at denne foundation påføres med hendene. 

Stans blogg mener: Denne får 5 av 6 mulige. Jeg trekker for at du må ha god tid når du påfører den siden du må være nøye med å smelte den inn i huden. Finishen og varigheten er bra når du får det til. Da er den verdt det. Den kommer ikke med en pumpe- så det må kjøpes separat. i tillegg er den ganske dyr. Jeg skjønner ikke hvordan youtube guruene får det til å se så lett ut å blende den ut med en foundation kost! Du får kjøpt nars på www.feelunique.com og www.nordstrom.com 

Har du erfaring med nars sheer glow?

2 kommentarer

Iselin Renée

03.01.2016 kl.15:53

Nei har ikke prøvd den før :)

stans

03.01.2016 kl.15:58

Iselin Renée: Har du planer om å prøve den? =)

Skriv en ny kommentar

stans

stans

28, Harstad

En sminke blogg som er en stans fra hverdagen

Kategorier

Arkiv

hits