Loreal Nude Magique Cushion foundation- Nyhet

Denne kom ut i grevens tid før valentines day. Produktet kommer i en sukkersøt lilla boks. I boksen finner du en såkalt cushion (svamp) som er dynket med foundation. Du får med en applikator som du skal bruke til å påføre denne med. Det er et speil med i kompaktet. Produktet gir lett til medium dekkevne. 

På min hud som i hovedsak er tørr og sensitiv så merker jeg etter 6 timer ca at den ser veldig shiny ut og jeg får lyst til å puddre litt. Jeg begynte da å se at jeg mistet litt dekkevne på kinnene. Det som er positivt med dette produktet er at du bare kan touche opp produktet- uten at det ser kakete ut. Huden ser frisk og glødende ut. Produktet er lett å påføre å du kan bruke svampen som følger med, en beauty blender eller en kost. 

Hvem passer denne for? Denne vil passe til tørr, kombinasjonshud, normal hud. Jeg tror hvis du har veldig fet hud vil du nok synes at denne blir for glødende. Har du mange urenheter å dekke over og liker full dekkevne er nok ikke denne for deg. Har du det travelt, og trenger et produkt du kan ha med i veska er dette perfekt. 

Hadde du vurdert å kjøpe lancome sin miracle cushion- er denne stort sett det samme produktet. Bare billigere!

Pris på vita akkurat nå er 132 kr. til vanlig 189Stans blogg mener: Finishen + at produktet er handy gjør dette til en vinner. Du får litt mindre foundation enn i en vanlig foundation flaske, det gjør at jeg velger å ikke gi det full pott. 5 av 6 mulige. 

 

Kommer du til å teste ut dette produktet?

 

3 kommentarer

Ingrid

08.02.2016 kl.21:32

Jeg har ganske fet hud, så da passer nok ikke denne for meg. Fin omtale :)

stans

08.02.2016 kl.22:52

Ingrid: jeg vil tro den ikke vil sitte så lenge og se blank ut. Takk for det. :-D kommer flere reviews på bloggen fremover.følg med!

Anette

08.02.2016 kl.21:56

Har prøvd Lancome sin og ble skuffet over hvor fort det gikk tomt, så tviler på at jeg kommer til å kjøpe denne..:/

Ønsker deg en riktig fin kveld <3

stans

08.02.2016 kl.22:51

Anette: jeg har også prøvd lancome sin.er mindre produkt i disse som er dumt :p

Skriv en ny kommentar

stans

stans

28, Harstad

En sminke blogg som er en stans fra hverdagen

Kategorier

Arkiv

hits