Urban decay x Gwen stefani lipsticks og lipliners

Gwen stefani har selvfølgelig både leppestifte og liplinere i sin kolleksjon med urban decay. Gwen er kjent for sine røde lepper og kolleksjone har flere røde leppestifter. I tillegg vil du finne rosa og nude lepper. Innpakningen på leppestiftene er gull og sort med et kult mønster. Jeg hadde trodd at de kom til å føles tyngre, men de er av plast og er derfor lette. Det var jeg litt skuffet over. 

Jeg har tidligere skrevet om blush paletten her: http://stans.blogg.no/1456775202_urban_decay_x_gwen_st.html og øyenskygge plattet her: http://stans.blogg.no/1454252052_urban_decay_x_gwen_st.html

Jeg har skaffet meg 3 leppestifte og 3 liplinere fra denne kolleksjonen. Leppestiften tørker ikke ut leppene mine og liplinerene er lette å påføre og sitter godt. 

De første to er ex-girlfriend. Denne har en sheer finish slik at du vil se noe av din naturlige leppefarge gjennom. Jeg vil si at denne vil gi deg 90 talls leppen og har litt Kyline Jenner stil over seg. Særlig hvis du bruker linplinere til. Liplineren er litt mørkere og den passer dermed fint til den lettere leppestiften. Leppestiften passer fint i veska og kan lett påføres uten speil. Fargen er nude-rose.


Deretter kommer rock steady leppestift og lipliner. som er en dyp vin rød leppestift med en glossy krem aktig finish. denne er lurt å bruke lipliner med siden fargen er ganske mørk. Den er lett å påføre og sitter lenge. Rundt 4-5 timer så lenge du ikke spiser og drikker mye. Jeg har fått mange komplemanger for fargen. den har et litt rocka preg over seg siden det er en mørkere farge. 


 

Firebird er den fargen jeg syns er mest unik i hele kolleksjonen. det er en fuksia rosa farge med noe lysere shimmer i. Finishen er krem aktig og litt glossy. i tillegg har den blåe undertoner som gjør at tenner ser hvitere ut. den er nydelig på leppene og sammen med liplineren satt den på en hel arbeidsdag. :) den lyser opp ansiktet og vil være perfekt utover våren. Har du tenkt å prøve noe fra Urban decay x Gwen Stefani kolleksjonen? 

Du får disse på kicks, feelunique og nordstrom.com

Ha en fin helg! 

2 kommentarer

Henriette Celin

12.03.2016 kl.19:27

Firebird virket veldig interessant, og så veldig fin ut!

og den første virket flott. Greit med naturlige leppestifter også ^^

stans

13.03.2016 kl.11:41

Henriette Celin: Firebird er min favoritt siden jeg ikke har sett noe liknende før. :)

Skriv en ny kommentar

stans

stans

28, Harstad

En sminke blogg som er en stans fra hverdagen

Kategorier

Arkiv

hits