Loreal false lash sculpt mascara vs Maybelline the falsies push up drama.

Jeg har prøvd disse mascaraene da de kom ut. De er ganske lik på vippene mine. En av dem er hakket bedre enn den andre. 

Loreal lover at mascaraen skal spre vippene ut som en vifte, gi fyldigere vippelinje ved å funger som en slags tightliner og gi jevnt volum. Loreal sin mascara ser ut som et slags krokodille hodet der børsten sitter på den ene siden. Du får mye mascara på børsten. Noe som gjør at du får for mye mascara på vippene, og de klistrer seg sammen. Hvis du da ikke tørker av overskuddsmascara før du påfører. du sløser endel mascara, men da ser vippene bra ut. Da levere mascaraen det den lover. Dette er ikke en vinner for meg.

Maybelline lover en mascara som løfter og buer vippene og gir dem falskvippe effekt. Også med denne mascaraen får du for mye produkt på vippene som gjør at de klister seg sammen. Det er en look jeg ikke liker på meg selv. Det var vanskeligere å  tørke av mascara med denne børsten. På grunn av at du får mye mascara på vippene blir de ikke bøyd, men de ser i allefall ikke ekte ut. :P jeg like denne mascaraen mindre enn den fra Loreal som om ingen er vinnere i mine øyne.

Begge børstene er plast børster.  

Hva er dine erfaringer med disse mascaraene?

2 kommentarer

Henriette Celin

12.06.2016 kl.18:19

Har ikke prøvd de, men de virket ikke så gode da.

stans

12.06.2016 kl.18:32

Henriette Celin: Det spørs hvilken look du liker. jeg liker separerte vipper som har volum. men dissa var mer spider-lash på meg i allefall

Skriv en ny kommentar

stans

stans

28, Harstad

En sminke blogg som er en stans fra hverdagen

Kategorier

Arkiv

hits