maybelline: review av tre øyebrynsprodukter

Maybelline eye studio brow drama: 

Dette er øyebrynsgeleen til maybelline har en rundt tupp. Den kommer i tre farger og gir farge og hold til øyebrynene. Pga den runde tuppen bør du ha medium-fulle bryn. Hvis ikke blir påføringen for vanskelig. Jeg liker dette produktet, og jeg liker at brynene ikke føles stive etter å ha påført produktet. Brynene blir holdt på plass og den mørke fargen fungerer for meg.

pris på vita: 109 kr

Maybelline brow drama pomade crayon

Dette er en twist-up crayon som inneholder en pomade som skal gi velformede bryn. du får den i to ulike farger, men på nettet kan du få tre. eks douglas.no. Jeg har brukt produktet ganske lenge og den er fortsatt spiss. problemet på sikt kan være at det er vanskelig å forme produktet til en spiss. Hvis du har ønsket å prøve en pomade for brynene men syns feks anastasia er for dyrt- prøv denne. Du kan bruke en øyebrynspensel for presis påføring. Jeg liker dette produktet, det gir hold og farge. Jeg påfører rett fra tuben, og har ingen problemer med unøyaktig påføring, men mine bryn er medium-tykke. Har du tynne bryn vil du nok slite med denne, men du kan altså bruke produktet med en pensel. 

pris på vita: 99 kr

Maybelline brow satin duo

Produktet har to sider. Den ene siden har en twist-up blyant som du kan bruke til å fylle inn brynene med. Den andre siden har et pudder. Dette produktet vil fungere uansett tykkelse på dine bryn. Jeg liker dette produktet også. Brynene får farge, men ikke så mye hold. Produktet finnes i to farger, mens på douglas.no kan du få en farge til. 

Pris på vita: 109 krHva er ditt favoritt øyebryn produkt?

3 kommentarer

Snippen

12.06.2016 kl.18:59

Håper du har en flott kveld! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)

Henriette Celin

12.06.2016 kl.19:26

Den første der har jeg prøvd, men fargen ble veldig feil. Har også litt for tynne bryn for den (:

stans

12.06.2016 kl.19:34

Henriette Celin: da er sikkert den fra loreal bedre. den har tynnere børste. :)

Skriv en ny kommentar

stans

stans

28, Harstad

En sminke blogg som er en stans fra hverdagen

Kategorier

Arkiv

hits